Kapiová pomazánka
IT
4. 6. 2013
4. 6. 2013
Nabízíme další ze sytých a vcelku sytých téměř letních večeří.
Tentokrát je to kapiová pomazánka. Její předností je nejen dobrá chuť, ale i snadná příprava.
Potřebujeme:
Zavařené kapie, 1 tavený sýr (nejlépe Apetito), 1/2 čerstvého másla, 3 stroužky česneku, 100 g šunkového salámu, 1 malá cibule, sůl, pepř.
Jak na to:
Do směsi sýra a másla umeleme nebo nastrouháme šunkový salám, přidáme na jemno nakrájené kapie, utřený česnek, na jemno nakrájenou cibulku.
Vše dobře promícháme, pokud je pomazánka příliš tuhá, můžeme přidat trošku vody z kapií. Posolíme a popepříme. Hodí se nejlépe na čerstvý chléb.
červená paprika od Petr Kratochvil
Tentokrát je to kapiová pomazánka. Její předností je nejen dobrá chuť, ale i snadná příprava.
Potřebujeme:
Zavařené kapie, 1 tavený sýr (nejlépe Apetito), 1/2 čerstvého másla, 3 stroužky česneku, 100 g šunkového salámu, 1 malá cibule, sůl, pepř.
Jak na to:
Do směsi sýra a másla umeleme nebo nastrouháme šunkový salám, přidáme na jemno nakrájené kapie, utřený česnek, na jemno nakrájenou cibulku.
Vše dobře promícháme, pokud je pomazánka příliš tuhá, můžeme přidat trošku vody z kapií. Posolíme a popepříme. Hodí se nejlépe na čerstvý chléb.
červená paprika od Petr Kratochvil
Tweet |