Svět slov

Vyhledávání

Moudrosti do hrsti

Zkušenost je drahá škola, ale hlupáci do ní nechodí.
(Benjamin Franklin)

Kysané zelí ve smetaně

Šmudlinka
11. 7. 2007
Kysané zelí ve smetaněKysané zelí ve smetaně jako příloha

Možná znáte knedlo zelo vepřo, ale proč si někdy nevylepšit jednu přílohu na úplně jiný způsob?

Potřebujeme:

-kysané zelí
-smetanu

Kysané zelí je nejlepší jen krátce povařené, jinak se v něm ztrácejí vitamíny a minerály a stává se tíže stravitelným.

Proto ho jenom ohřejeme v hrnci a pak zalijeme smetanou. Krátce povaříme, až se smetana vyvaří na hustou omáčku a ihned podáváme.

Třeba k uzenému kolenu a bramborové kaši…

Dobrou chuť :-)



          
Zaujal vás tento článek a chcete jej doporučit?
Vzkaz:
  + odkaz na článek
na
e-mail:
 
 
Máte-li potíže s přihlašováním...
Zapomněl(a) jsem heslo, ale mám ověřenou e-mailovou adresu...

Pro kůži

RSS
RSS
Venušanka v číslech:
• 5 751 den v provozu
• 4 930 článků
• 1 512 soutěží


Copyright © Venušanka od roku 2006 – magazín pro ženy, všechna práva vyhrazena



Dnes je 02.12.2021 a svátek má Blanka