Svět slov

Vyhledávání

Moudrosti do hrsti

Neplatit účty je jediný způsob, jak se uchovat v paměti obchodních kruhů.
(Oscar Wilde)

Domácí čínská polévka

lenig
12. 3. 2007
Domácí čínská polévkaMilí přátelé, posílám vám k vyzkoušení výbornou a přitom dietní polévku, kterou vymyslel jeden můj přítel. Polévku jsem vyzkoušela a musím říci, že chutnala nejen mně, ale i mému partnerovi!

DOMÁCÍ ČÍNSKÁ POLÉVKA

Ingredience:

sáček čínské zeleniny
hrstička sušených hub
pórek
kousek kuřecích prsíček
chilli koření
sojová omáčka
lžíce solamylu
sůl, Podravka (či jiné vaše oblíbené koření)


Postup:

Do velkého hrnce dáme vařit na kostičky nakrájené kuřecí maso, přidáme houby. Když se vše vaří, vložíme sáček mražené čínské zeleniny a nakonec pórek. Ochutíme Podravkou, případně ještě osolíme a přidáme chilli koření – čím víc, tím lépe, ale zase tak, aby se to dalo jíst. Když je vše měkké, dochutíme sojovou omáčkou a zahustíme „škrobovým mlékem“. To si připravíme tak, že do hrnečku nalijeme 2 lžíce studené vody a v ní rozmícháme 1 lžíci solamylu. Vlijeme do polévky a mícháme.

Polévka je hotová. Pokud ji chcete mít jako hlavní jídlo v rámci hubnutí – diety, tak si uvařte rýžové nudle a dejte na talíř, zalijte polévkou a máte vydatný, ovšem dietní oběd.

Pobrou chuť Vám přeje lenig
          
Zaujal vás tento článek a chcete jej doporučit?
Vzkaz:
  + odkaz na článek
na
e-mail:
 
 
Máte-li potíže s přihlašováním...
Zapomněl(a) jsem heslo, ale mám ověřenou e-mailovou adresu...

Pro kůži

RSS
RSS
Venušanka v číslech:
• 5 380 dnů v provozu
• 4 918 článků
• 1 512 soutěží


Copyright © 2006–2019 Venušanka – magazín pro ženy, všechna práva vyhrazena



Dnes je 26.11.2020 a svátek má Artur