Svět slov

My status

Vyhledávání

Nové příspěvky

rosefrida28 (24.02. v 00:10)
Tak to souhlasím. ...
Alexandra (23.02. v 13:12)
Líbí se mi modelky při těle, mají odvahu a snad se konečně trend otočí. Neříkám přežírat se, ale hromada modelín jsou jen chodící ramínka a je na ně smutný pohled Když se k tomu přidá děsivý...
stana1 (12.02. v 03:26)
Přesně takové povlečení jsme měli z TESCA. Když to bylo zabalené tak kvalita nešla poznat. Až po oprání. ...
radyg (08.02. v 10:46)
Miláček:...
Miláček (06.02. v 21:13)
Tak pro mě dobrá zpráva! Operaci plánuju,bolesti se bojím,tak váhám. Slyšela jsem že když se to moc odkládá tak efekt pak není takový ...
blecha_psi (31.01. v 17:55)
Nekoukám na cenu ani na značku,ale na kvalitu a zatím se mi to vždycky vyplatilo. ...
modelka (30.01. v 12:31)
Nakupuju radši věci skutečně kvalitní. Jsem ochotná si za kvalitu připlatit. Hodně kolegyněk v práci nadává na boty z obchodních řetězců a reklamují je. To si raději vyberu takové, které jsou...
DANIELKA (20.01. v 13:07)
A to si přesně myslím já! Nemůžeme dětem organizovat pořád čas a jejich život. Co je ale důležité, nedělat si kvůli tomu výčitky svědomí. Já u druhého dítěte nestíhám, takže přistupuju...
Vendi1 (18.01. v 20:17)
Rukolu jsem již vysela do skleníku.Na záhon ven vysévám v dubnu a stihnu sklidit 3 x za rok.Při mírné zimě ( v listopadu ) jsem také...
blecha_psi (09.01. v 20:29)
Výborné,děkuji! ...
lotosový květ (18.12. v 17:58)
Já koukala na video na webu toho obchodu a klobouk dolů,jsou to borci!Milujeme doma pálivá jídla ale do takových extrémů bysme asi nešli. Když jo,tak nějak postupně Manžel to chce vyzkoušet,tak...
majdolenka (17.12. v 15:50)
Díky za typ,už mám...
katka (17.12. v 15:47)
Jeden z nejlepších článků za poslední dobu! Přeposlala jsem známým,to je prostě fakt bomba ...
potrefená husa (27.11. v 14:56)
V jedné písničce se zpívá Proč se bát zítřků, třeba nepřijdou. Napadlo někoho v září 89 že bude koncem roku revoluce? Naučila jsem se nemyslet moc dopředu a nebát se je důležité. Obavy nepomůžou a...
UVita (26.11. v 20:51)
Držím vám palce, ať se to obrátí k lepšímu. Myslím finančně. Asi vás ale neuklidní, že takových lidí je bohužel v naší republice mnoho.Je to smutné, že ti, co pracovali a před důchodem jim ubývají...
lišanka (20.11. v 12:34)
Mně se podobný šmejd podařilo koupit v obchodě, a to si dávám pozor a prohlížím. Bavlna, pěkný vzor, řídké to nebylo, tak šup s tím do košíku. Před použitím jsem to vyprala - voda jako inkoust...
dohnalova (19.11. v 23:25)
Hezky jsem se zasmála! No já ze stromečku nejraději jedla linecké cukroví, čokoládu jsme neměli a když tak jen málo, ale já ji stejně moc ráda neměla. Bylo po válce, teď si občas nastrojíme...
Alexandra (09.11. v 22:33)
Velký dík za tip! Něco pro mě bylo nové, i když sushi doma děláme už dva roky a je to pochoutka. A je to pravda, všechno se na jednom místě ve městě koupit nedá. V tom závidím Pražákům Na...
machajda (09.11. v 15:31)
Děkujeme za článek a za tipy k nákupu, protože těchto obchodů je u nás velmi málo, navíc namíchat si tolik barevných kombinací k obrazu svému...prostě super. S manželem nedáme na satén dopustit,...
batmanka (04.11. v 11:21)
Naše děťátko bylo ze zubařky tak nadšené, že jsme si snad měsíc doma hráli na zubaře a dokonce si psalo Ježíškovi o zubařské křeslo ...
TOPlist

Cukeťák

Pletená krajkaPletená krajka
... a další soutěže...

Betyna
10. 8. 2009
Cukeťák

Cukeťák

dávka na plech s vyšším okrajem

Suroviny:

  • 800g nastrouhané cukety (mladé cukety nemusíte loupat)
  • 300g nakrájené uzeniny
  • 100g strouhaného sýra
  • 1hrnek hrubé mouky
  • 1 hrnek hladké mouky (můžete nahradit 2 hrnky polohrubé mouky)
  • 1 hrnek oleje
  • 2 nadrobno nakrájené střední cibule
  • 4 žloutky + sníh ze 4 bílků (můžete použít celá vejce, ale cukeťák nebude tak nadýchaný)
  • česnek, pepř, majoránka, sůl
  • 2 prášky do pečiva

Postup:

Cukety nastrouháme nahrubo, osolíme a necháme chvíli vypotit vodu. Vodu vymačkáme a slijeme. Přidáme uvedené suroviny, sníh z bílků vmícháme opatrně až nakonec.

Plech s vyšším okrajem vyložíme pečícím papírem, rozprostřeme na něj umíchanou hmotu a upečeme do zlatova. V horkovzdušné troubě jsem pekla na 180°C, v elektrické bych pekla na 200°C tak dlouho, až povrch zezlátne.

Před krájením necháme chvíli „zavadnout“.

cukeťák
cukeťák
cukeťák
cukeťák
cukeťák

Dobrou chuť přeje Betyna
          
Zaujal vás tento článek a chcete jej doporučit?
Vzkaz:
  + odkaz na článek
na
e-mail:
 
 
Máte-li potíže s přihlašováním...
Zapomněl(a) jsem heslo, ale mám ověřenou e-mailovou adresu...

Redakční zprávy

Přátelé, kdo CHCE ZVÝŠIT SVOJI ŠANCI NA VÝHRU, MŮŽE DENNĚ SOUTĚŽIT - denně lze u každé soutěže vybrat správnou odpověď - ČÍM VÍCE SPRÁVNÝCH ODPOVĚDÍ, TÍM VĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOST VÝHRY!

Metafora

Soutěže

Pletení: vzory od A do Z
Super kniha za 400 Kč pro všechny pletařky
Kameny pro zdraví a pohodu
Spousta užitečných informací, krásné fotografie
Patchwork a quilting: jak na to
Praktické rady, návody, postupy, fotografie
Mata Hari
Barvitý příběh slavné femme fatale
Dobře jíst, lépe se cítit
Netrapte tělo dietami, jde to i jinak!
Malé korálky, nápadité šperky
Vyrobte si šperky jako skutečný profík!
Pletená krajka
Názorné návody, jak stvořit pletené skvosty
Vyhrajte kosmetický balíček
Nepropásněte tradičná veletrh krásy a zkrášlování

Na magazínu jsou:

Hojaro, vehobo, Inka49, zdobina, danka7, anda22, liana, Venušanka, dagous, Olina, dvorakoj, mir62, maruska, ivets, blesksoft, hele1, evina19, dinna, Milka98, lily1, chanahd, Kristulka, peta03, Tereza7, Lenka Havelkova, hrbackova48, formule, irulka23, Jaroslav500, starýchřestýš, Seboosis, Barakuda, monijka, lvice, inusalipa, janovice, andtrn, emily, honzik, Milča, Janulka, standa1, petrucha, drapelka, pils
RSS
RSS

 

Venušanka v číslech:
• 3 284 dnů v provozu
• 4 424 články
• 1 238 soutěží
• 12 762 uživatelé


Copyright © 2006-2014 Venušanka - magazín pro ženy, všechna práva vyhrazena



Dnes je 02.03.2015 a svátek má Anežka