Svět slov

Vyhledávání

Moudrosti do hrsti

Doutník – páchnoucí nať z plevele, která má na jednom konci oheň, na druhém blázna.
(Abraham Lincoln)

Sekaná ve smetanovo-pórkové omáčce

Radůza
6. 2. 2022
Sekaná ve smetanovo-pórkové omáčceNevíte-li, co dobrého připravit k obědu, nabízíme vám recept na sekanou ve smetanovo-pórkové omáčce.

Potřebujeme:
- 4 plátky sekané
- 2 smetany na šlehání
- pórek
- sůl
- pepř
- cukr
- sojová omáčka
- kousek másla

Postup:

Rozehřejeme si máslo, na kterém vzpěníme pórek. Zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a nasypeme trochu cukru.

Nakonec zakapeme trochou sojové omáčky. Do takto připravené omáčky vložíme plátky sekané a chvíli povaříme, aby se sekaná prohřála.

Jako přílohu podáváme těstoviny.

Převzato z: www.raduzyrecepty.estranky.cz
          
Zaujal vás tento článek a chcete jej doporučit?
Vzkaz:
  + odkaz na článek
na
e-mail:
 
 
Máte-li potíže s přihlašováním...
Zapomněl(a) jsem heslo, ale mám ověřenou e-mailovou adresu...

Pro kůži

RSS
RSS
Venušanka v číslech:
• 5 964 dny v provozu
• 4 936 článků
• 1 512 soutěží


Copyright © Venušanka od roku 2006 – magazín pro ženy, všechna práva vyhrazena



Dnes je 03.07.2022 a svátek má Radomír