Svět slov

Vyhledávání

Moudrosti do hrsti

Všechny šťastné rodiny jsou si navzájem podobné, každá neťastná rodina je nešťastná svým způsobem.
(Lev Nikolajevič Tolstoj)

Domácí škvarky

Ája
10. 7. 2009
Domácí škvarkyPotřebujeme: sádlo nebo prorostlý bůček, skleničku piva na podlití

Výhoda: připravujeme v domácí pekárně (háky necháváme!)

Z bůčku odkrojíme kůži a nakrájíme ho na stejnoměrné kostičky. Na domácí pekárně nastavíme program „Marmeláda“. Celý cyklus zopakujeme minimálně dvakrát. Hlídáme, aby škvarky zezlátly, ale nespálily se. Sádlo slijeme z nádoby přes cedník. Když nesníme všechny najednou, schováme do lednice :-)

Výborně chutnají s křenem, chlebem a správně chlazeným pivkem :-)
          
Zaujal vás tento článek a chcete jej doporučit?
Vzkaz:
  + odkaz na článek
na
e-mail:
 
 
Máte-li potíže s přihlašováním...
Zapomněl(a) jsem heslo, ale mám ověřenou e-mailovou adresu...

Pro kůži

RSS
RSS
Venušanka v číslech:
• 5 715 dnů v provozu
• 4 928 článků
• 1 512 soutěží


Copyright © Venušanka od roku 2006 – magazín pro ženy, všechna práva vyhrazena



Dnes je 27.10.2021 a svátek má Šarlota