Svět slov

Vyhledávání

Moudrosti do hrsti

Když je člověk mladý, tak ho neustále něco rozptyluje.
(Robert Fulghum)

Domácí škvarky

Ája
18. 4. 2022
Domácí škvarkyPotřebujeme: sádlo nebo prorostlý bůček, skleničku piva na podlití

Výhoda: připravujeme v domácí pekárně (háky necháváme!)

Z bůčku odkrojíme kůži a nakrájíme ho na stejnoměrné kostičky. Na domácí pekárně nastavíme program „Marmeláda“. Celý cyklus zopakujeme minimálně dvakrát. Hlídáme, aby škvarky zezlátly, ale nespálily se. Sádlo slijeme z nádoby přes cedník. Když nesníme všechny najednou, schováme do lednice :‑)

Výborně chutnají s křenem, chlebem a správně chlazeným pivkem :‑)
          
Zaujal vás tento článek a chcete jej doporučit?
Vzkaz:
  + odkaz na článek
na
e-mail:
 
 
Máte-li potíže s přihlašováním...
Zapomněl(a) jsem heslo, ale mám ověřenou e-mailovou adresu...

Pro kůži

RSS
RSS
Venušanka v číslech:
• 5 961 den v provozu
• 4 935 článků
• 1 512 soutěží


Copyright © Venušanka od roku 2006 – magazín pro ženy, všechna práva vyhrazena



Dnes je 30.06.2022 a svátek má Šárka