Svět slov

Vyhledávání

Moudrosti do hrsti

Život není nic lehkého. Miny jsou vždycky někde ukryté.
(Robert Fulghum)

Cuketa v uzeném župánku

Hanka
11. 2. 2007
Cuketa v uzeném župánkuZní to sice vznešeně, ale je to velice jednoduché a přitom moc dobré jídlo. Recept mám od mé kamarádky, je vyzkoušený, a nejen to, i hodně oblíbený.

Uzené maso si ponechá svoji pikantní chuť, avšak není vysušené, šťávu mu dodá právě cuketa. Tuto dobrou a zajímavou kombinaci doporučuji :-)

Potřebujeme:
uzené maso, cuketu, cibuli, olej, česnek, sůl, případně pepř (dle chuti)

Postup:
Na rozpálený olej dáme nejprve nadrobno nakrájenou cibuli. Krátce osmahneme a když zrůžoví, přidáme na kostičky nakrájené uzené maso a o chvíli později cuketu. Orestujeme a nakonec přidáme rozetřený česnek se solí. Kdo chce, může ochutit pepřem. Podáváme s bramborem nebo americkými bramborami.


          
Zaujal vás tento článek a chcete jej doporučit?
Vzkaz:
  + odkaz na článek
na
e-mail:
 
 
Máte-li potíže s přihlašováním...
Zapomněl(a) jsem heslo, ale mám ověřenou e-mailovou adresu...

Pro kůži

RSS
RSS
Venušanka v číslech:
• 5 757 dnů v provozu
• 4 930 článků
• 1 512 soutěží


Copyright © Venušanka od roku 2006 – magazín pro ženy, všechna práva vyhrazena



Dnes je 08.12.2021 a svátek má Květoslava